Systemutvecklare .NET

Tokeep AB är ett nystartat bolag vars affärsidé är att ge sina kunder kontroll över viktig personlig information genom att samla in och spara allt på ett och samma ställe. Systemet kommer att baseras på Storegate’s plattform SOSA som är byggt i Microsoft .NET. Därför söker vi nu en Systemutvecklare med inriktning på .NET.

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare på Tokeep erbjuds du ett stimulerande arbete i ett växande företag. Här får du tillgång till en innovativ och lärande miljö som uppmuntrar till personlig utveckling. För att trivas med tjänsten och på Tokeep förutsätter vi att du är en lagspelare. Du värdesätter kvalitet i leveranser till kunder och medarbetare och förväntas vara serviceinriktad, strukturerad samt ha ett genuint intresse för utveckling.

Kvalifikationer

Meriterande

Erfarenhet kring utveckling av systemavsedda för ett större antal användare på flera olika plattformar är meriterande. Utöver det är också kunskap kring systemintegration något vi värdesätter då vi kommer att jobba mycket med att koppla samman vår plattform med våra kunders system med hjälp av API-integrationer.

Tjänsten är heltid och placerad på vårt huvudkontor i Karlshamn.

Det finns ingen definierad sluttidpunkt för din ansökan. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kallas till intervju.

Din arbetsansökan mejlar du till info@tokeep.com, skriv ”Systemutvecklare” i ämnesfältet.