Vanliga frågor

Snabbaste svaret får du med vår FAQ!

FAQ

Hur skiljer sig Tokeep från andra tjänster som lagrar min information?

Open question

Du har säkert en massa tjänster där all möjlig information finns lagrad, men ingen plats där all viktig information kan samlas. Både digital och analog. Information som är bra att kunna dela med din partner eller annan anhörig. Information som är så viktig att den bör skyddas med BankID. Information som är bra att kunna hitta snabbt när man behöver den. Information som är viktig för framtiden.

Med Tokeep så får du ett ställe där du enkelt och tryggt löser detta med bara en knapptryckning. Vi är stolta för vår enkla och intuitiva app. Starta ett konto och testa själv. Det är gratis!

Vad kan jag spara i Tokeep?

Open question

Egentligen allt. Är du inne i andra appar så klickar du bara på ”skicka-till-knappen” och väljer Tokeep. Det som inte finns digitalt kan du enkelt skanna in. Värdesaker kan du fotografera och spara. Du kan i stort sett spara all typ av digital information. Vill du göra enkla noteringar (typ lösenord, färgkoder, passnummer etc) så finns även denna möjlighet. Man kan även kombinera noteringar med foton.

Hur börjar jag spara viktig information tillsammans med någon i Tokeep?

Open question

Om du inte redan har Tokeep så bjuder du in den du vill dela med vid registreringen. Då Tokeep kräver BankID så måste du även ange den personens personnummer när du bjuder in för högsta säkerhet.

Om du redan har Tokeep så kan du logga in på webben och välja ”Tokeep Together” och där bjuda in.

Kan jag spara dokument från andra appar som t.ex. Dropbox, OneDrive, Kivra etc?

Open question

Ja, använd bara din telefons dela-knapp och välj sedan Tokeep som destination, så sparas dokumentet. Se bild nedan.

Hur kan jag dela information med någon annan?

Open question

När du skapar ett konto hos Tokeep så får du möjlighet att bjuda in din partner. Om du redan har ett konto och vill dela din Tokeep så loggar du in på ”Mina sidor” via Tokeeps hemsida. Här bjuder du sedan in den person du vill dela med. Sedan delar ni allt utom det som ligger i ”Personligt”, det kan bara du själv se och komma åt.

Vad händer med informationen om vi separerar?

Open question

Om ni separerar och vill sluta dela information så kommer ni få möjlighet att ha kvar all information som sparats gemensamt under tiden ni haft Tokeep Together. Personlig information kommer man som tidigare bara åt själv.

Hur får anhöriga tillgång till min information om något händer med mig eller när jag inte längre finns?

Open question

Med vår tilläggstjänst ”Tokeep Tomorrow” så kommer vi att informera den person som du angett, om att din information finns på Tokeep. Instruktioner om hur man kommer åt informationen kommer också skickas ut. Denna funktion kräver Premium.

Hur säkert är Tokeep?

Open question

All information i Tokeep är krypterad och ligger bakom BankID-inloggning. All information är även krypterad när den överförs. Informationen lagras sedan i Sverige.