Sparebanken DIN Digital safe shown inside a phone laying on a table.

NYHET:

Sparbankens kunder erbjuds Tokeeps digitala bankfack

Den 20 mars 2024

Med Tokeeps tjänst får nu Sparbanken i Karlshamns kunder möjlighet att spara och dela all sin viktiga information i ett digitalt bankfack. Banken har traditionellt erbjudit sina kunder fysiska bankfack, men kan nu också erbjuda säkerhet för kundernas viktiga digitala dokument.

Sparbanken i Karlshamn är den trettonde största Sparbanken i Sverige med över 100 medarbetare, sex kontor, ett eget Kundcenter samt service via Internet. Sparbanken i Karlshamn bidrar till samhällsnyttan i Karlshamn och Olofströms kommuner.

Sparbanken i Karlshamn jobbar för en hållbar utveckling genom att främja social, etisk, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Socialt genom ett engagemang i samhället. Etisk och miljömässig genom att erbjuda tjänster och produkter som gör gott för människor och miljön. Ekonomiskt genom att hjälpa kunder till en bättre ekonomi.

- Genom att erbjuda våra kunder ett digitalt bankfack ser vi nu till att det blir enklare att säkra sin personliga information samtidigt som man kan ge sin partner tillgång till det digitala bankfacket för lagring och åtkomst till gemensam information. En annan viktig funktion med Tokeep är också att man kan säkra att efterlevande får åtkomst till viktig information vid bortgång. Vi ser detta som en naturlig utveckling för oss, då vårt uppdrag är att kunderna ska känna sig trygga, vare sig det gäller deras pengar eller viktig digital information, säger Viveca Olvegård, vice VD på Sparbanken i Karlshamn.

För mer information, kontakta:
Bertil Hedén, VD Tokeep AB +46 (0) 703 201 402, bertil.heden@tokeep.com